Kecskeméten, Kiskunfélegyházán, Lajosmizsén keresek Hölgyet akivel csókolózni lehet. Akár punci nyalás is részemről. Vagy csak egymás mellett maszturbálunk.
Te pedig 82 oldalt görgettél vissza, hogy valakinek leírhasd ezt a sejtelmes F betűt?
Azt hiszem sokaknak megártott a nap... (Ez egy válasz Chad2.0 üzenetére (ma 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem sokaknak megártott a nap... (Ez egy válasz Chad2.0 üzenetére (ma 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral ismerkednék, teljesen testközelből is, ma, vagy valamikor, valamerre
Autóm, helyem is van
Autóm, helyem is van
Azt nem írták, hogy 15cm alatt, vagy felett... lehet kocsiba kisebbet szeretnének, mert jobban elférne
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (ma 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:08
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (ma 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csak kérdezem!! Ha farokverést akartok puncira miért is fontos a méret? Én még nem mértem meg! Soha nem volt panasz rá hogy kicsi! Ha párod szeret meztelenkedni és élvezi ha nézik és kiverik rá ok! De ezt egy 14 centivel is lehet!
Sziasztok. Ma kora este 15.kerületi raktárban szopatok, dugok. Csak hölgyek és párok... Üzenetben keressetek.
Sziasztok! Csak kérdezem!! Ha farokverést akartok puncira miért is fontos a méret? Én még nem mértem meg! Soha nem volt panasz rá hogy kicsi! Ha párod szeret meztelenkedni és élvezi ha nézik és kiverik rá ok! De ezt egy 14 centivel is lehet!
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (ma 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:16
Sziasztok ma (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. keruletben es csak a poluscenternél van tali!!!!!!
Gy
min vitatkoztok? Ha valakinek nem tetszik valami, akkor nem tetszik, nem kell kommentálnia! Legyen ennyi kultúra mindenkiben, hogy nem állít ki magáról szegénységi bizonyítványt.
alf
er alf
ek alf
ek
Aranyapám! Ők kiírtak egy keresést, ahol szívük joga feltételeket szabni akármire, nyilván a farokméretre is, hiszen maguknak keresnek. Te viszont csak tettél egy bunkó megjegyzést, vagy teljesen kibicként, vagy keresési feltételeken fennakadó durcás ovisként (egyik jobb, mint a másik). Tényleg úgy gondolod, hogy azonos kategória a kettő?
Egyáltalán nem mindenki kamus, pl. ők sem és sokan mások sem, kapaszkodj meg, még valós szóló lány is ír néha ide, legalább 3 ilyenről tudok. Csak azt kéne megérteni, hogy kb. 90-10 a nemek aránya, úgyhogy ha akarsz valamit, akkor ki kell tűnnöd valamivel a masszából, számos zavaró körülmény közepette. Ha te kitettél egy faszos képet és ilyen stílusban nyomtad, akkor ne csodálkozz a nullán! (Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:18
Egyáltalán nem mindenki kamus, pl. ők sem és sokan mások sem, kapaszkodj meg, még valós szóló lány is ír néha ide, legalább 3 ilyenről tudok. Csak azt kéne megérteni, hogy kb. 90-10 a nemek aránya, úgyhogy ha akarsz valamit, akkor ki kell tűnnöd valamivel a masszából, számos zavaró körülmény közepette. Ha te kitettél egy faszos képet és ilyen stílusban nyomtad, akkor ne csodálkozz a nullán! (Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Te megjegyezheted,hogy ne 15ös farka legyen az illetőnek,de én nem szólhatok semmit a feneked méretéről?!
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében is!
Enyhe bi is mehet!
Enyhe bi is mehet!
Szia! A mai nap nem jó, de másik napra megbeszélhetjük
nagyon bejön a duci alkat
ma 06:16
nagyon bejön a duci alkat
Sziasztok ma (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. keruletben es csak a poluscenternél van tali!!!!!!
Olyan párt keresek, ahol a pasi a nője előtt leszopna… egyéb ötletekre is nyitott vagyok, de ez a fő preferencia…
Ha érdekes számotokra egy ilyen kaland, esti órákban ráértek(sötétedés után),autóban, szabadban is találkoztok, írjatok bátran!
Fontos, hogy valóban egy pár legyetek és ne négy fal között akarjatok találkozni, számomra csak így izgató a dolog.
Ha érdekes számotokra egy ilyen kaland, esti órákban ráértek(sötétedés után),autóban, szabadban is találkoztok, írjatok bátran!
Fontos, hogy valóban egy pár legyetek és ne négy fal között akarjatok találkozni, számomra csak így izgató a dolog.
Te megjegyezheted,hogy ne 15ös farka legyen az illetőnek,de én nem szólhatok semmit a feneked méretéről?!
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (ma 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:14
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (ma 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem tetszik tovább lehet menni nem kötelező semmi leginkább bunkónak lenni nem kötelező.
Ha nem tetszik tovább lehet menni nem kötelező semmi leginkább bunkónak lenni nem kötelező.
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél valaki?
Hello.
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Kecskeméten mai napra éjszakára keresek kíváncsi hetero pasit akit lehet szopni. Helyem van. Ha érdekel írj!
Admin! Kellenek erre az oldalra ilyen és ehhez hasonló alakok??? Lassan trendi lesz, hogy ki tud jobban
me
másokat!?
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ga alf
lá alf
zni
Szepvolgyire megy mostanaban valaki ?
Valóban vannak ilyenek, én is belefutottam többször kamusokba, akik ráadásul maguk írtak rám, engem kerestek meg. De vannak nem kamusok is bőven, szerencsére. Különben nem lennék itt. Bár velük sem könnyű, mert sok pár mintha nem tudná, hogy mit is akarnak. Vagy lehet, hogy a pár tagjai nem is ugyanazt akarják. A fene tudja. De ennek nincs köze szerintem egy nő fenékméretéhez. Ráadásul azt hiszem, ők pont nem kamusok, mert már írta valaki, hogy volt velük.
(Ez egy válasz Exhibman01 üzenetére (ma 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:09
Nekem is kint voltak a képeim,de mivel nem volt értelme leszedtem,vállaltam az arcomat és a faszomat is!Meg vállaltam volna nőket is,de mivel kivétel nélkül kamu szinte az összes,így nincs semmi értelme!Nemrég Pesten melóztam 8 hónapig ,volt olyan h plázába kerestek férfit,írtam h,mikor és erre a válasz,nem fogunk senki kedvéért ugrálni..Akkor valaki írja,h nője van és megy nudizni,másnap már nincs nője és még sorolhatnám!Ez neked közösség?

nyulipaar

Jana U